A formatervezés 3 pillére


KONCEPCIÓ / FUNKCIÓ

Egy tárgy életre keltésénél 3 fő szempontot kell figyelembe venni. Az első a tárgy funkciója. A Remion csapat úgy tud innovatívan tervezni, ha a koncepció életképes. Ha felmerül egy probléma, arra kreatív megoldást kínálunk. Ez lesz a koncepció alapja, és ez határozza meg a tárgy funkcióját.

DESIGN / ERGONÓMIA / HASZNÁLHATÓSÁG

A második fontos szempont a használhatóság. Megvizsgáljuk, hogy kik és hogyan fogják használni a tárgyat. Nagyon fontos, hogy a tárgy amellett, hogy szép, ergonómiai szempontból is megfelelő kialakítású legyen. Valamint hordozza a brand jegyeket, hogy könnyen felismerhető és beazonosítható legyen. Ez a jó design egyik alapköve.

GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA / ANYAGHASZNÁLAT

A harmadik fontos szempont a gyárthatóság. Itt nem csak az a lényeges, hogy a gyártó számára költséghatékony legyen az előállítás, hanem gondolni kell a tárgy utóéletére is. Úgy kell tervezni, hogy a tárgy minél jobban illeszkedjen a leendő környezetébe, és a lehető legkevésbé terhelje azt.

Mit jelent számunkra az INNOVÁCIÓ?

Napjainkban vagy a jövőben felmerülő kérdésekre, problémákra jövőbemutató, innovatív megoldással szolgálunk a design eszközeivel.

Mit jelent számunkra a KREATIVITÁS?

Meghökkentő megoldásokat, amikre mások azt mondják: "bárcsak nekem jutott volna eszembe". Olyan koncepciót dolgozunk ki, amire még más nem gondolt, vagy meglévő technológiákat, ismerteket ötvözve új, innovatív megoldással állunk elő. Szeretjük a meglepő, vakmerő ötleteket, amelyekkel a gyártási költségeket csökkentve és a környezetet is kímélve lehet terméket fejleszteni.

Mit jelent számunkra a SZAKÉRTELEM?

Több mint 10 éves tapasztalat, felhalmozott tudás. Minden projektnél az elsődleges célunk, hogy gyártható, használható és eladható termékeket tervezzünk. Kidolgozott, kipróbált folyamataink vannak, gyorsan reagálunk, a határidőket mi kalkuláljuk, így pontosan be is tartjuk. Ismerjük a felhasználható anyagokat és a gyártástechnológiákat, de ha mégsem vagyunk biztosak egy számunkra új területtel kapcsolatban, a megbízható partneri rendszerünknek hála tudjuk, kitől kell kérdezni.

Mit jelent számunkra a JÖVŐ?

Fejlődés, fenntarthatóság, környezettudatosság. A most felmerülő problémákra, olyan válaszokat keresünk, amelyek a jövő számára is hasznosak, és a jövőben felmerülő kérdésekre is választ adhatnak.

Mit jelent számunkra az EGYÜTTMŰKÖDÉS?

Mindig megtaláljuk a közös nyelvet, mert mindig a célra koncentrálunk. Szeretünk olyan partnerekkel együtt dolgozni, akik hasonlóan gondolkoznak, mint mi, és szakértőik a saját területüknek.

Hiszünk a nyílt és egyértelmű kommunikációban, valamint abban, hogy a közös gondolkozás során váratlan és szuper ötletek születhetnek.

Ízelítő a munkáink közül


RÓLUNK

A Remion Design 2014 óta működő ügynökség, amely a designstúdiók legfrissebb generációját testesíti meg. Egyszerre foglalkozik ipari formatervezéssel, branding-gel, UI/UX design-nal és tárgyfotózással.

 ELÉRHETŐSÉGEINK

+36 70 905 8384
contact@remiondesign.com
1027 Budapest, Margit krt. 50-52. Fsz. 7.

TOVÁBBI OLDALAINK

branding.remiondesign.com
photo.remiondesign.com