Projekt arculat


A terméken általános rutin, hogy el kell helyezni a gyártó vagy értékesítő cég logóját vagy a termék beazonosítását elősegítő nevet. Ez a szolgáltatási területünk a formatervhez szükséges 2D-s grafikai feladatokat látja el; pl. projekt arculattervezés és a logó előkészítése a műszaki felhasználásra. A termék Ral színeinek nyomdai vagy webes felületekre való átkódolása (RAL, cmyk, panton és rgb szín menedzsment), Csomagolástervezés, Sales brosúra és PPT prezentáció sablon tervezés továbbá a termék használati útmutató. A felsoroltakat a közösen egyeztetett határidőre gyártatni is tudjuk.

Grafikus referenciáink itt láthatóak:
branding.remiondesign.com

Csomagolástervezés & gyártás


A legyártott terméket a számára tervezett csomagolásba kell helyezni, hogy megvédje az üzletekig tartó úton, a polcokon pedig felhívja magára a vásárlók figyelmét. A raktározás, logisztika és a transzport általi sérülések kivédése és az impulzív vásárlás elérése tehát egy közös cél a csomagolástervezést végző designer számára. A csomagolásokat úgy tervezzük meg, hogy az előre egyeztett polckihelyezési igénykenek (pl. euro lyukon keresztül felakasztható kihelyezés) megfeleljen és egyedi grafikai tervvel rendelkezzen.

Csomagolásterv referenciáink itt láthatóak:
branding.remiondesign.com

Tárgyfotózás


A termékekről marketing & reklám célokra vagy webshopra szánt (semleges hátterű) tárgyfotókat tudunk készíteni. A termék méretétől vagy felhasználási területétől függően bel és kültéri fotókat készítünk. A fotókkal történő utómunkát a megrendelővel közösen egyeztetve végezzük az általa kiválasztott képeken.

A tárgyfotós referenciáink itt láthatóak:
photo.remiondesign.com

Webdesign


A terméket támogató webldal lehet átmeneti One pager weboldal, amely a koncepcionális fázisban segítheti az ötletgazdákat a leendő befektetőjük megszerzésében. Vagy mindenre kiterjedő a teljes márkát & termék palettát bemutató reszponzív weboldal. Amely rendelkezhet még a Seo szempontjából hasznos szakmai bloggal, és az online értékesítést szolgáló webshoppal is. A Remion csapata a webdesign és a website fejlesztést is házon belül tartja ezért rugalmasan és költséghatékonyan tudunk tervezni és kivitelezni. Az élesített websiteot ellátjuk a szükséges kezdeti seo beállításokkal is.

Webdesign referenciáink itt láthatóak:
branding.remiondesign.com