Kisszériás vákuum öntés


A már kipróbált prototípusunk következő fokozata, mellyel már tökéletes megoldás készíthető kisszéria esetén. Ez a technológia már alkalmas a használatható késztermékek előállítására.

A vákuumöntéssel kis sorozatú, magas minőségű alkatrészeket hozhatunk létre egy mester modell alapján. A szilikon szerszámban történő és vákuum biztosításával a sokszorosítás a finom felületek és részletek levételére alkalmas, így a késztermékünk nem csak minőségében, hanem a széles poliuretán műgyanta választék által biztosítja a teherbírás és a mechanikai tulajdonságok megfelelőségét is. Így nemcsak prototípusok, hanem valós műanyag alkatrészek is gyárthatok, melyek tulajdonságai megközelítik a hagyományos fröccsöntéssel készült termékeket, de nem szükséges magas költségű szerszám gyártása.

Kisszériás szilikon szerszámozással készített termékek.
Maximális méret: 1900 x 900 x 750 mm

Szerszám tervezés & gyártás


Az ügyféllel szorosan együtt működve, már a kezdeti szakasztól próbáljuk a terméket úgy kialakítani, hogy az a további sorozati igényeknek megfeleljen, ennek megfelelően készítjük el a projekt számára ideális alumínium vagy acél fröccsöntő szerszámot. Amelyet a Meusburger normália szerint készítünk el.

Fröccsöntés


Sok éves tapasztalatunkból adódóan különleges eljárásokkal és megoldások elkészítésével, kísérletezésével is tudunk szolgálni. Bármilyen alapanyagról legyen szó, melyből kis és nagyszéria megvalósítása megoldható, széleskörű gyártás a-tol z-ig. Tudunk biztosítani gyors protó szerszámok által egyedi alapanyag azonos alkatrészeket is továbbá különleges színezési és felületi megoldások és kétkomponensű fröccsölés is lehetséges.

CNC acél és alumínium szerszám készítés.
– CNC marás: (méret tartomány: 1200×600×600mm, HRC, 65-ig, 4 tengely is)
– CNC esztergálás: átmérő 400 ×800mm -ig
– Huzalszikrázás: (méret tartomány: 550×350×400mm, 4 tengelyen is)
– Tömbszikrázás: (méret tartomány: 600×400 ×500mm, 360 fokos c tengellyel.)
– Azonkívül köszörülés, esztergálás, felület srtuktúrálás, polírozás.

Kiegészítő szolgáltatásokkal tovább tudjuk növelni a gyárthatósági lehetőségeket, de ezeket a termékek komplex részeként tudjuk csak nyújtani:
lézerhegesztés, lézergravírozás, eloxálás, galvanizálás, bevonatolás, porfestés, hőkezelés, nitridálás