Kiegészítő design szolgáltatások


Logóra, weboldalra, csomagolástervre minden sorozatgyártott terméknek szüksége van

Projekt arculat


A terméken általános rutin, hogy el kell helyezni a gyártó vagy értékesítő cég logóját vagy a termék beazonosítását elősegítő nevet. Ez a szolgáltatási területünk a formatervhez szükséges 2D-s grafikai feladatokat látja el; pl. projekt arculattervezés és a logó előkészítése a műszaki felhasználásra. A termék Ral színeinek nyomdai vagy online felületekre való átkódolása (RAL, cmyk, panton és rgb szín menedzsment), Csomagolástervezés, Sales brosúra és PPT prezentáció sablon tervezés továbbá a termék használati útmutató. A felsoroltakat a közösen egyeztetett határidőre gyártatni is tudjuk.

Grafikus referenciáink itt láthatóak:
branding.remiondesign.com

Csomagolástervezés & gyártás


A legyártott terméket a számára tervezett csomagolásba kell helyezni, hogy megvédje az üzletekig tartó úton, a polcokon pedig felhívja magára a vásárlók figyelmét. A csomagolás tervezését végző designer számára a raktározás és a transzport általi sérülések kivédése továbbá az impulzív vásárlás elérése a cél.  A csomagolásokat úgy tervezzük meg, hogy az előre egyeztetett polckihelyezési igényeknek (pl. euro lyukon keresztül felakasztható kihelyezés) megfeleljen és egyedi grafikai grafikai megjelenést kapjon.

Csomagolásterv referenciáink itt láthatóak:
branding.remiondesign.com

Tárgyfotózás


A termékekről marketing & reklám célokra használható enteriőrbe illesztett fotókat, vagy webshopra szánt (semleges hátterű) tárgyfotókat tudunk készíteni. A termék méretétől vagy felhasználási területétől függően bel és kültéri fotókat készítünk. A fotókkal történő utómunkát a megrendelővel közösen egyeztetve végezzük az általa kiválasztott kezeletlen képeken.

Webdesign


A terméket támogató webldal lehet átmeneti One pager weboldal, amely a koncepcionális fázisban segítheti az ötletgazdákat a leendő befektetőjük megszerzésében. Vagy mindenre kiterjedő a teljes márkát & termékpalettát bemutató reszponzív weboldal. Amely rendelkezhet még a Seo szempontjából hasznos szakmai bloggal, és az online értékesítést szolgáló webshoppal is. A Remion csapata a webdesign és a website fejlesztést is házon belül tartja ezért rugalmasan és költséghatékonyan tudunk website-ot tervezni és kivitelezni. Az élesített webet ellátjuk a szükséges kezdeti Seo beállításokkal is.

Webdesign referenciáink itt láthatóak:
branding.remiondesign.com

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek