Sorozatgyártás


Vákuum öntés / A fröccsöntő szerszám tervezése & gyártása / Műanyag fröccsöntés

Kisszériás vákuum öntés


A már kipróbált prototípusunk következő fokozata, mellyel már tökéletes kisszériás megoldások születnek, ez a gyártástechnológia már alkalmas a használatható késztermékek előállítására.

A vákuumöntéssel kis sorozatú, magas minőségű alkatrészeket hozhatunk létre egy mester modell alapján. A szilikon szerszámban történő vákuum létrehozásával a sokszorosítás a finom felületek és apró részletek rekonstruálására teszi alkalmassá ezt az eljárást.
Így a kész termékünk a magas minőségén felül (a széles poliuretán műgyanta választék által biztosított) teherbírást és a mechanikai tulajdonságok megfelelőségét is magában hordozza. Ezért olyan valós műanyag alkatrészek is gyárthatók, melyek tulajdonságai megközelítik a hagyományos fröccsöntéssel készült termékek tulajdonságait. Kis szériában gondolkozva érdemes ebben a gyártástechnológiával számolni, mert a költségvonzata jelentősen gazdaságosabb mint a fröccsöntéssel készülő szériáknak.

Kisszériás szilikon szerszámozással készített termékek maximális mérete:
1880 x 880 x 730 mm

Szerszám tervezés & gyártás


Az ügyféllel szorosan együtt működve, már a kezdeti szakasztól próbáljuk a terméket úgy kialakítani, hogy az a további sorozatgyártás igényeinek megfeleljen, ezért készítjük el a projekt számára ideális alumínium vagy acél fröccsöntő szerszámot. Amelyet a Meusburger normália szerint készítünk el.

Fröccsöntés


Sok éves tapasztalatunkból adódóan különleges eljárásokkal és egyedi megoldásokkal is tudunk szolgálni. Bármilyen alapanyagról legyen szó, melyből kis és nagy széria megvalósítása megoldható, széleskörű gyártás a-tól z-ig. Tudunk biztosítani gyors prototípus szerszámok által egyedi alapanyag azonos alkatrészeket is továbbá különleges színezési és felületi megoldásokat. A kétkomponensű fröccsölés is lehetséges.

CNC acél & alumínium szerszám készítés.

    • CNC marás: méret tartomány: 1200 x 600 x 600 mm, HRC, 65-ig, 4 tengelyen is
    • CNC esztergálás: átmérő: 400 x 800 mm-ig
    • Huzalszikrázás: méret tartomány: 550 x 350 x 400 mm, 4 tengelyen is
    • Tömbszikrázás: méret tartomány: 600 x 400 x 500 mm, 360 fokos C tengellyel
    • Továbbá köszörülés, esztergálás, felület strukturálás és polírozás

Kiegészítő szolgáltatásokkal tovább tudjuk növelni a gyárthatóság lehetőségeket; de ezeket a szolgáltatás csomag komplex részeként tudjuk csak nyújtani: például lézerhegesztés, lézergravírozás, eloxálás, galvanizálás, bevonatolás, porfestés, hőkezelés, nitridálás.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Idomio

Creative living

Axis Pro tengelymérő gép

Tengely jellegű alkatrészek mérésére alkalmas eszköz

ONO hangszóró

Diplomamunka továbbfejlesztve

Portfóliónk