Étkészlet szett 6 hónapos kortól

Étkészlet szett 12 hónapos kortól

Egy szülő a legjobbat szeretné a gyermekének. Ha pedig nem találja a legjobbat a boltok polcain, megtervezi azt. A Familym márka megálmodói egy olyan szülőpáros, akiknek gyermeke születése hozta meg az igényt és az inspirációt a termékük megalkotásához.

A Familym 6 és 12 hónapos kortól használható gyermek étkészleteket forgalmaz, melyek nem csupán ergonomikus és esztétikus termékek, de mind természetes, 100%-ban lebomló műanyagból készülnek. Hosszú tesztelési folyamat áll a gyermekek számára készített étkészletek tervezése mögött. Fontos, hogy az evőeszközök és a poharak is mind kényelmesen álljanak a kicsik kezében, valamint szájbavétel során is komfortos legyen számukra a termékek használata. Nagy figyelmet szenteltünk épp ezért a termékek ergonomikus megjelenésére, nincsenek éles és kemény végződések.

A tányérok esetében meghatározó szempont volt, hogy a szülők számára is kényelmesen fogható, könnyű és stabil legyen a termék, mikor gyermeküket etetik a hozzátáplálás kezdeti időszakában. Az önálló evés szakaszába érve biztonsággal és bátran használhatják a gyerekek az eszközöket, minimalizálva a balesetveszélyt, amit egy élesebb eszköz okozhat.

Az anyagválasztásnál a környezettudatosság és a fenntarthatóság mellett a biztonság is kiemelt szempont volt. A piacon megtalálható környezettudatos megoldások (fém, üveg, fa, bambusz) minőségben és biztonsági okokból sem voltak opciók a megrendelő számára. A bioműanyag egy olyan alternatíva, melynek az előállítása is 100%-ban fenntartható módon zajlik.

Az iparilag komposztálható (DIN EN ISO 14855) műanyag egyedi tulajdonsága, hogy a bomlás kizárólag ipari körülmények között indul meg, így otthoni használat esetében strapabíróak és megbízhatóak. Ez a műanyag természetes, növényi alapú termék (növényi keményítőből, cellulózból, természetes viaszból, rostokból, organikus adalékokból, ásványokból áll), mely 100%-ban megújuló anyagokból készül, gyártása pedig kisebb ökológiai lábnyommal, nagyságrendekkel kevesebb üvegházhatású gáztermeléssel jár. A színválasztás esetében törekedtünk rá, hogy a designnal megegyező, letisztult és minimalista megjelenést tükrözze a színpaletta is. Így a Familym termékek 5 féle pasztell színben érhetők el (fehér, zöld, kék, sárga, rózsaszín).

Összesen 6 különböző termék fejlesztése és gyártása készült el, melyek lefedik a gyermekek első éveiben szükséges étkészlet teljes skáláját: csőrös, két kezes itatópohár, mélytányér, etetőkanál, füles bögre, lapos tányér, valamint önálló evés alatt használható kanál és villa. A tervezés és a gyártás során törekedtünk a gyors, környezettudatos és egyszerű megoldásokra.

Formatervezés, prototípus- és sorozatgyártás mellett megrendelőnk felé tervezői grafikai munkát (logó készítést), valamint webfejlesztési feladatokat is elláttunk. A márka elsődleges értékesítési platformja az online webáruház, így egy modern trendeknek megfelelő, komplex, de mégis átlátható, felhasználóbarát, UX/UI szempontból felépített, SEO optimalizált webshopot fejlesztettünk le.


Étkészlet szettek különböző színekben


Baba lapostányér


Baba mélytányér


Csőrös pohár


Baba bögre


Baba kanál-villa szett


Etetőkanál

Privacy Preference Center

error: Content is protected