Andras_Oravecz_Remion_Design

Oravecz András


Formatervező / CEO
Tulajdonos

András alapító tagként a kezdetektől jelen van a Remion életében. A MOME formatervező mester diplomája megszerzése előtt és után tervezőként dolgozott több cégnél, többek között Red Dot design díjas projekteken is. A számos forma megtervezése közben szerzett tapasztalatából merítve mindennap újult erővel veti bele magát a Remion innovatív formatervező munkáiba és felügyeli a branding projekteket. Két gyermek édesapjaként nincs sok szabadideje, de, ha teheti, kerékpárra pattan.

Linkedin

Reszegi Rita


Grafikus & Webdesigner
Tulajdonos

Rita 2015 óta dolgozik a cégnél webdesignerként és tervezőgrafikusként. Felsőfokú tanulmányait Nyíregyházán és Nagyváradon végezte. A tanulás mellett hamar gyakorlatot is szerzett a design világában, amely során a UI/UX design feladatok bizonyultak a legvonzóbbnak számára. Legmosolygósabb, cicabarát munkatársunk könnyedén veszi a rábízott feladatokat és tökéletes harmóniában működik együtt a csapat többi tagjával.

Linkedin
Rita_Reszegi_Remion_Design
Reka_Velkey_Remion_Design

Velkey Réka


Formatervező

Réka 2018-ban szerezte meg diplomáját a BME Ipari Termék- és Formatervező szakán. Már szakdolgozatát is a Remion Design-nál készítette, azóta a csapatunk tagja. Termék- és formatervezési feladatokban segíti Andris munkáját. Szabadidejében szeret sportolni; az utóbbi években főleg ötlabdázik, szeret kirándulni, kiskora óta cserkész.

Linkedin

Vogel Dorottya


Projekt & Marketing Menedzser

Külsős marketingesként Dóri már tanulmányai alatt, 2016-tól segítette a REMION munkáját, a cég online jelenlétének pozicionálását. A BME Gazdálkodás és Társadalomtudományi karán végzett és utána reklámügynökségnél szerzett tartalomgyártói és PPC marketing tapasztalatot. 2022 óta hivatalosan is REMION-os színekben csatlakozott hozzánk, tapasztalatának és személyiségének köszönhetően pedig hamar projekt menedzseri feladatokkal is támogatta az iroda munkáját.

000 nap 00 óra 00 perc 00 másodperc

múlva immár két kislány anyukájaként tér vissza hozzánk.

Angela_Erdos_Remion_Design

Erdős Angéla


Fotós & Grafikus

Angéla fotós és tervezőgrafikai tevékenységekben külsős munkatársként segíti a REMION munkáját. Felsőfokú tanulmányait Nyíregyházán majd Egerben végezte. Szeretettel alkalmaz tradicionális grafikai technikákat, egyik kedvence a fametszés. Ha teheti sokat kirándul, a természet közelsége ösztönzi alkotó munkájában.