Andras_Oravecz_Remion_Design

Oravecz András


Formatervező / CEO

András alapító tagként a kezdetektől jelen van a Remion életében. A MOME formatervező mester diplomája megszerzése előtt és után tervezőként dolgozott több cégnél, többek között Red Dot design díjas projekteken is. A számos forma megtervezése közben szerzett tapasztalatából merítve mindennap újult erővel veti bele magát a Remion innovatív formatervező munkáiba és felügyeli a branding projekteket. Szabadidejében, ha az időjárás engedi, kerékpárra pattan.

Linkedin

Reszegi Rita


Grafikus & Webdesigner

Rita 2015 óta dolgozik a cégnél webdesignerként és tervezőgrafikusként. Felsőfokú tanulmányait Nyíregyházán és Nagyváradon végezte. A tanulás mellett hamar gyakorlatot is szerzett a design világában, amely során a UI/UX design feladatok bizonyultak a legvonzóbbnak számára. Legmosolygósabb, cicabarát munkatársunk könnyedén veszi a rábízott feladatokat és tökéletes harmóniában működik együtt a csapat többi tagjával.

Linkedin
Rita_Reszegi_Remion_Design
Reka_Velkey_Remion_Design

Velkey Réka


Formatervező

Réka 2018-ban szerezte meg diplomáját a BME Ipari Termék- és Formatervező szakán. Már szakdolgozatát is a Remion Design-nál készítette, azóta a csapatunk tagja. Termék- és formatervezési feladatokban segíti Andris munkáját. Szabadidejében szeret sportolni; az utóbbi években főleg ötlabdázik, szeret kirándulni, kiskora óta cserkész.

Linkedin

Vogel Evelin Vanda


Marketing menedzser

Habár Evelin már 2014 óta tagja csapatunknak, valójában csak nemrég kezdett el aktívan részt venni a cég életében. Munkájával kommunikációs és kapcsolattartó tevékenységünket támogatja. Közgazdász diplomáját 2012-ben szerezte a Budapesti Corvinus Egyetem GM szakán, üzleti kommunikáció szakirányon. Korábbi munkái során ellátott marketing tanácsadói, event marketing, design projekt-menedzsment, PR, illetve kormányzati kommunikációs feladatokat.

Linkedin
Evelin_Vanda_Vogel_Remion_Design
Fanny_Csefalvay_Remion_design

Cséfalvay Fanny


Ruhatervező & Divatillusztrátor

Az ideális, testreszabott formatervhez András férfiasan letisztult tervezési stílusát textiltervezõnk lágyítja nõies könnyedségével. Fanny 2011-ben diplomázott a MOME ruhatervezõ szakán, tanulmányai során pedig ösztöndíjjal fél évet Londonban töltött, a London College of Fashion textiltervezõ hallgatójaként. Az egyetem után ruhatervezõként dolgozott hazai cégeknél, valamint gyártás elõkészítéssel foglalkozott.
Évek óta dolgozik divatillusztrátorként, több ismert kozmetikai- és divatmárka, valamint magazin folyamatos felkérésére.
Designstúdiónkhoz 2016-ban csatlakozott, arculatokhoz tervez formaruhákat, illetve webdesignhoz, csomagoláshoz készít illusztrációkat.

Linkedin

Rimóczi Péter / R-Plast Kft.


Műszaki Tervező / Gyártás Menedzsment

Az R-Plast Kft. vezető tervezője, 2018-ban csatlakozott a Remion csapatához. Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedés mérnöki kar, gépész szakirányán folytatta. Ott ismerkedett meg a minőségi prototípus gyártással, amiben azóta több évtizedes tapasztalatot szerzett. Ez idő alatt a magyarországi mérnök és tervező cégek 80%-val dolgozott már együtt, így széles körű ismertséget és tapasztalatot szerzett ezen a téren. Motiválja a kihívásokkal teli munka, amelyekkel nap mint nap megbirkózik.

Something is wrong.
Instagram token error.