Oravecz András


Formatervező / CEO

András alapító tagként a kezdetektől jelen van a Remion életében. A MOME formatervező mester diplomája megszerzése előtt és után tervezőként dolgozott több cégnél, többek között Red Dot design díjas projekteken is. A számos forma megtervezése közben szerzett tapasztalatából merítve mindennap újult erővel veti bele magát a Remion innovatív formatervező munkáiba és felügyeli a branding projekteket. Szabadidejében, ha az időjárás engedi, kerékpárra pattan.

Linkedin

Reszegi Rita


Grafikus & Webdesigner

Rita 2015 óta dolgozik a cégnél webdesignerként és tervezőgrafikusként. Felsőfokú tanulmányait Nyíregyházán és Nagyváradon végezte. A tanulás mellett hamar gyakorlatot is szerzett a design világában, amely során a UI/UX design feladatok bizonyultak a legvonzóbbnak számára. Legmosolygósabb, cicabarát munkatársunk könnyedén veszi a rábízott feladatokat és tökéletes harmóniában működik együtt a csapat többi tagjával.

Linkedin

Velkey Réka


Formatervező

Réka 2018-ban szerezte meg diplomáját a BME Ipari Termék- és Formatervező szakán. Már szakdolgozatát is a Remion Design-nál készítette, azóta a csapatunk tagja. Termék- és formatervezési feladatokban segíti Andris munkáját. Szabadidejében szeret sportolni; az utóbbi években főleg ötlabdázik, szeret kirándulni, kiskora óta cserkész.

Linkedin

Vogel Evelin Vanda


Marketing menedzser

Habár Evelin már 2014 óta tagja csapatunknak, valójában csak nemrég kezdett el aktívan részt venni a cég életében. Munkájával kommunikációs és kapcsolattartó tevékenységünket támogatja. Közgazdász diplomáját 2012-ben szerezte a Budapesti Corvinus Egyetem GM szakán, üzleti kommunikáció szakirányon. Korábbi munkái során ellátott marketing tanácsadói, event marketing, design projekt-menedzsment, PR, illetve kormányzati kommunikációs feladatokat.

Linkedin

Konarik Zita


Sales Manager

Zita csapatunk legújabb tagja, aki az adminisztratív, logisztikai és sales területeken segíti a REMION mindennapjait. Talpraesettségét és nyitottságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy felsőfokú tanulmányait Amszterdamban kezdte el, majd szakmai gyakorlatát Spanyolországban töltötte. Minden feladatba lelkesen veti bele magát, ami motiváló az egész team számára. A munka mellett rendezvényszervező tanfolyamra jár, hogy ezzel is színesítse szaktudását. Szabadidejét igyekszik felosztani két szenvedélye között, ami nem más, mint az éneklés és a kutyájával töltött idő. Olykor mind a kettő egyszerre

Linkedin

Cséfalvay Fanny


Ruhatervező & Divatillusztrátor

Az ideális, testreszabott formatervhez András férfiasan letisztult tervezési stílusát textiltervezõnk lágyítja nõies könnyedségével. Fanny 2011-ben diplomázott a MOME ruhatervezõ szakán, tanulmányai során pedig ösztöndíjjal fél évet Londonban töltött, a London College of Fashion textiltervezõ hallgatójaként. Az egyetem után ruhatervezõként dolgozott hazai cégeknél, valamint gyártás elõkészítéssel foglalkozott.
Évek óta dolgozik divatillusztrátorként, több ismert kozmetikai- és divatmárka, valamint magazin folyamatos felkérésére.
Designstúdiónkhoz 2016-ban csatlakozott, arculatokhoz tervez formaruhákat, illetve webdesignhoz, csomagoláshoz készít illusztrációkat.

Linkedin

Rimóczi Péter / Silplast Bt.


Műszaki Tervező / Gyártás Menedzsment

A Silplast Bt. vezető tervezője, egy éve csatlakozott a Remion csapatához. Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedés mérnöki kar, gépész szakirányán folytatta. Ott ismerkedett meg a minőségi prototípus gyártással, amiben azóta több évtizedes tapasztalatot szerzett. Ez idő alatt a magyarországi mérnök és tervező cégek 80%-val dolgozott már együtt, így széles körű ismertséget és tapasztalatot szerzett ezen a téren. Motiválja a kihívásokkal teli munka, amelyekkel nap mint nap megbirkózik.

Something is wrong.
Instagram token error.