A Head:Link egy nagyon kompakt duál csatornás EEG és bőr ellenállás mérő készülék. A fejen rögzített öt darab szenzorával az egészségügyben felhasználható adatokat küld agyi és keringési tevékenységekről.

A 2021-es szabadalom- és piackutatások alapján arra jutottunk, hogy olyan hardware-t kell a piacra dobni, amely lehetővé teszi, hogy szoftveresen bekapcsolható legyen a piaci szegmensben található összes funkció. A magánorvoslásban ennek a lehetőségnek a megragadása azért optimális, mert csak egy termékcsaládot, és a hozzá tartozó software-t kell lízingelni vagy megvásárolni egy klinika számára. A szakorvosoknak lehetősége van naponta több különböző mérési lehetőséggel igazodni a betegek igényeihez.

A letisztult vonalvezetés és az esztétikus anyag-, textúra-, és színpárosítások gondoskodnak a minimál design megjelenésért. Az enyhén szatén fényű burkolaton és a fül mögött húzódó aranyszínű fém rúdon megcsillanó fény ékszer hatást kölcsönöz a tárgynak. A minőségi anyaghasználat, és az esztétika mellett a tervezéskor figyelembe vettük az emberi anatómiát, és a formakialakításnál az emberi fejen fellelhető alaki kötéseket, továbbá a tárgy funkciójának zavartalan ellátásáért és az emberi viselés során a kényelmi faktorért felelős ergonómiát.

Zárt állapotban

Nyitott állapotban

A Head:Link-et úgy terveztük meg, hogy a használata kényelmes legyen a hölgyek és az urak számára egyaránt. Ugyanakkor a funkcionalitás nem torzulhatott az ergonómia és a design javára.

A felnőtt emberi test átfogó EEG mérését a csuklóra és bokára rögzített kiegészítő termékekkel együtt végzi a Head:Link és a Wach:Link termék portfólió. A mérések eredményét a QX ED készülék dolgozza fel. A QX ED jelenleg már a piacon van, mint adat feldolgozó egység, azonban a burkolatának újragondolása egyelőre még nem kezdődött el.

A termékcsalád tehát egy fejpántból (Head:link), 2 db. csuklópántból (Watch:Link), és a mérési adatoka feldolgozó eszközből (QX ED) áll.

Privacy Preference Center

error: Content is protected