Az IDOMIO rendszer vezeték nélküli okos eszközök családja. Összesen 6 termék fejlesztése áll a kapuban: HUB, Smart Controller, Smart Plug, Smart Heat Controller, Smart Switch, Smart Dimmer. Az eszközök Z-Wave rádiófrekvenciás kommunikációs protokoll segítségével kommunikálnak, aminek a legnagyobb előnye a gyors és sokrétű adatátvitel kapcsán, hogy rendkívül alacsony az energiafelhasználása, így a termékek saját akkumulátorral rendelkező, vezeték nélküli okoseszközök.

IDOMIO HEAT CONTROLLER


Heat Controllerrel a fűtést lehet szabályozni. Hosszú távon a rendszer képes felismerni, hogy mennyi ideig fűti fel a lakást a rendszer, így a felhasználónak csak annyit kell megdania, hogy mikor ér haza.

A rendszer képes meghatározni a felhasználó által tanított kényelmi hőmérsékletet: alacsonyabb páratartalmat állítson be magasabb hőmérséklethez, vagy fordítva.

Ez egy motoros, akkumulátorral működő, radiátorra vagy fűtésszabályozóra helyezhető eszköz, amely szabályozza a fűtést vagy a víz hőmérsékletét, így a fűtés szobánként állítható.

IDOMIO SMART PLUG


Ez egy intelligens csatlakozó, amely méri az energiafogyasztást.

IDOMIO  SWITCH


- Lámpák „tövében” (legyen nulla és fázis).
- Két fogyasztónak hely egy egységben.
- Z-wave kommunikáció.
- On/off funkció.
- Fogyasztásmérés (jelez, ha egy lámpa bekapcsolt állapotban maradt, vagy a led túl sok energiát fogyaszt).

IDOMIO DIMMER


Ezzel az eszközzel a fényerőt tudjuk szabályozni.

IDOMIO SMART HUB


A rendszer irányító központja a Hub, amit halózatra kell csatlakoztatni, (230v) illetve az otthoni routeren keresztül kell az internetet biztosítani.

IDOMIO SMART SHIFT


Minden érintési ponthoz más-más funkció rendelhető (akár villany kapcsolás, termosztát állítás, zene léptetés - mindezt egy felületen miközben az egyik a Philips Hue-t indítja, a másik a Nest-et, a harmadik a Spotifyt), a kapcsolat software-en keresztül.

A termék E-Ink kijelzőt kapott, amivel a legalacsonyabb szinten tudjuk tartani az energiafelhasználást, mégis a mindennapi életünk részévé vált kijelzőn kapjuk meg az információkat, amivel életünk kényelmesebb, egyszerűbb lesz, mindamellett, hogy legfontosabb tereinkben kevesebb eszközzel tudjuk a legfontosabb képességeit irányítani otthonunknak. A termék a dokkolóról leválasztható, így a lakáson belül mozgatható.


- E-ink érintés érzékeny kijelző.
- Saját tápellátás.
Zigbee/zwave kommunikáció a kapcsolók és a kozponti egység között.
- Kapcsolón megjelenő felület+funkció telefonos app-on keresztül módosítható.
- Kapcsolódás külsős rendszerekhez api-n keresztül (pl.: Nest, Philips Hue, Spotify, stb.)

PROJEKT ARCULAT


Brosúra

Privacy Preference Center

error: Content is protected